Wimperlijm

e-learning

Niveau: Gevorderden

Duur: Eigen tempo

Prijs excl. btw: €45 (voor €35)
Btw: €9,45
Prijs incl. btw: €54,45 (€42,35)

Inbegrepen: Theorieboek

Wat leer ik tijdens de LivAcademy Wimperlijm cursus?

Je leert wat ‘goede’ lijm betekent. Wat zijn de ingrediënten van lijm, wat is een MSDS sheet, hoe moet je als wimperstylist de wimpers reinigen voor de beste hechting en wat is de beste luchtvochtigheidsgraad voor mijn lijm. 

Wat kan ik na het afronden van de LivAcademy Wimperlijm cursus?

Je weet waar je op moet letten bij de aankoop van een lijm. Je weet de basis ingrediënten van de lijm. Je bent capabel om de geschikte lijm te kiezen die het beste past bij jouw klanten. Je voelt je zelfverzekerd en kan je kennis over de lijm direct toepassen in de praktijk. Hierdoor lever je mooier, sneller en beter werk. 

Lesmethodiek
Je krijgt de reader digitaal toegestuurd. Je kan deze in je eigen tijd doornemen en toepassen in de praktijk. 

Onderwerpen
Lijm is essentieel voor de professionele wimperstylist. Het is van belang dat je weet met wat je werkt. En waarom lijm alles bepalend is voor de wimpers die jij zet. Door middel van een e-reader kan je in je eigen tijd en tempo te weten komen wat er allemaal bij komt kijken. De volgende onderwerpen worden behandeld:

 • ingrediënten
  MSDS
  luchtvochtigheid
  reinigen
  lijmsoorten
  eigenschappen
  bewaartips

Certificaat
De training wordt gegeven door erkende en ervaren wimperdocenten uit de praktijk. Je ontvangt bij de e-reader een theorie toets. Deze stuur je ingevuld in wanneer je denkt dat je de stof voldoende beheerst. Na het inzenden zullen wij deze nakijken. Je ontvangt een certificaat indien je deze met een voldoende hebt afgerond. Je krijgt 1 herkansing. 

Voor vragen zijn wij telefonisch en per email bereikbaar.  

Uitbreiding
Deze training kan los gevolgd worden maar kan ook worden gecombineerd met al onze andere trainingen.

Taal
De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De docent beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal.

After service
Na de cursus staan er docenten klaar die jou kunnen ondersteunen met vragen over de inhoud. Ook kan je ons vragen stellen omtrent de theorie toets. 

Toekomst mogelijkheden
Al onze trainingen bereiden jou goed voor op de arbeidsmarkt. Veel van onze leerlingen zijn succesvolle stylisten die een eigen salon hebben aan huis of zijn werkzaam in kapsalons, nagelsalon, massagesalons en andere beautysalons. De beautybranche blijft groeien. Wij bieden je alle tools, jij neemt je kans 😉

Webshop
Wij hebben een eigen webshop waar jij gemakkelijk al je producten zoals lijm kan nabestellen met korting: www.livlashes.nl

 

Knowledge is the power to Success!

Stuur mij meer informatie over deze cursus

*Verplicht veld

Schuiven naar boven
× Stel je vraag via WhatsApp?