Business all in cursus

de volledige lash & brow zakelijke cursus

Niveau: Beginners

Duur: 5 dagen

Prijs excl. btw: €1.750
Btw: €367,50
Prijs incl. btw: €2.117,50

Inbegrepen: volledige pakketten, theorieboek business Marketing en lunch

Meenemen: Modellen

Wat leer ik tijdens de LivAcademy Business all-in cursus?
Beauty onderdeel:
Je leert de one by one wimperextensions, 3D Russian volume, wimperlifting, threading, onderwimpers, mapping wenkbrauw, henna brows. 

Business theorie onderdeel: 
Hoe start ik een eigen bedrijf, wat zijn de tools om klanten te werven? Dit onderdeel duurt een hele dag en leggen we in duidelijke taal uit wat er bij een eigen startende onderneming komt kijken. We behandelen o.a. basis marketing met onderdelen als marketingstrategieën, sales, social media. We coachen jou als persoon om zo jouw persoonlijke kwaliteiten in je bedrijf te kunnen gebruiken.

Wat kan ik na het afronden van de LivAcademy Business all-in cursus?
Na het succesvol afronden van de intensieve 6 daagse Beauty  Business all in cursus ben je in staat om een eigen onderneming te starten. Je begint graag nog thuis omdat je het praktijk deel wimpers en wenkbrauwen veel moet oefenen. Of je kan al direct in een salon je kennis toepassen. 

Je toekomstperspectief is erg breed, van het runnen van een eigen salon tot professioneel beauty specialist met kennis op meerdere fronten.

Lesmethodiek
Op elk onderdeel beginnen we met theorie (behalve de onderwimpers). Op hele dagen serveren we lunch en gaan erna beginnen we met het praktijkdeel. Het is mogelijk vanwege de planning dat de cursusdagen niet exact op de volgorde is zoals hieronder omschreven. Tijdens het praktijkdeel krijg je ondersteuning en reflectie van de docent. Daardoor kun je niet alleen de kennis snel plaatsen, maar zul je ook na de training direct mee aan de slag kunnen. 

Dag 1 (Business 1 Marketing)
Je bent gemotiveerd en wilt graag een ondernemer worden. Je vakdocent gaat samen met jou een ondernemingsplan opzetten. De docent luistert naar jouw behoeftes en zal op die manier een persoonlijk advies geven. De onderdelen marketing, sales, social media worden uitgelicht. We leren je hoe je het moet toepassen in de praktijk. Let op dat dit onderdeel apart met je ingepland gaat worden. 

Dag 2 (Wimperextensions obo)
We beginnen met de one by one wimperextensions techniek. Ook wel afgekort als obo. Uitgebreide theorie, oefenen op het oefenhoofd, lunch en dan over op het model in de praktijk. Je krijgt alle aandacht, de stappen worden duidelijk uitgelegd en voorgedaan.

Dag 3 (Bijvullen+Verwijderen, Wimperlifting, Onderwimpers)
Op deze dag hebben wij 2 modellen nodig.

Doordat je een tweede dag terug komt, heb je de mogelijkheid het geleerde in de praktijk toe te passen met een docent erbij. Op deze manier krijg je direct feedback. Kleine foutjes worden gecorrigeerd, extra tips worden gegeven. Het bijvullen en verwijderen wordt op je model met uitgroei in de praktijk toegepast. Ook het onderdeel onderwimpers wordt uitgelegd en in de praktijk uitgevoerd. 

Bij je tweede model die geen extensions heeft wordt wimperlifting uitgevoerd. We starten dit onderdeel met korte theorie, nemen de producten door en gaan vervolgens over op het praktijk. Volledig pakket is inbegrepen. Het onderdeel verven wordt uitgelegd, maar de verfproducten zitten niet standaard in het pakket.

Dag 4 (onderdeel Brow: Threading & Henna Brows)
Op deze dag hebben wij 2 modellen nodig. 

We beginnen met het onderdel threading. Korte theorie wordt gegeven. We zullen spoedig overgaan op de praktijk. 

Na de lunch zullen we op het 2e model nu de wenkbrauw Henna brow uitleggen. We beginnen met mapping, de vorm van de wenkbrauw wordt bepaald. Daarna zullen we je wenkbrauwen shapen en henna kleur opbrengen. 

Dag 5 (Wimperextensions 3D Volume)
Op de laatste dag van de Business all-in cursus gaan we verder op het onderdeel wimperextensions 3D volume. Na het onderdeel wimperextensions obo (one by one ) techniek heb je veel kunnen oefenen thuis. Je hebt ons foto’s van je vorderingen getoond. Dan ben je er klaar voor de laatste dag Russian 3D volume techniek! Dat is meestal 2-6 maanden later. Jij bepaalt je eigen tempo. Vergelijk niet met anderen, maar focus op jezelf. Bij de Russian 3D volume techniek gebruik je andere wimpersoorten. Het aanvullende pakket is in de prijs begrepen en wordt je op de cursusdag overhandigd.

Onderwerpen

 • Business
  • Marketing
  • Social media
  • Ondernemingsplan
  • Personal Coaching
 • Wimperextensions obo
 • Wimperextensions 3D Volume
 • Lash lift
 • Threading
 • Onderwimpers
 • Henna Brows
 • Mapping

Starterspakketten 
De Business all in cursus wordt verschaft met uitgebreide pakketten. De pakketten worden op de cursusdagen uitgereikt.

 

Dag 1
Business Marketing. Theorieboek “Hoe start ik een eigen bedrijf” (eigen productie)

Dag 2

 • One by one LivLashes pakket goed voor ongeveer 20-25 behandelingen

Dag 3

 • onderwimpers pakket
 • Shine-E lash lift pakket (goed voor 30 behandelingen)
 • deelcertificaten

Dag 4

 • werkmateriaal
 • threading pakket
 • henna brow pakket
 • deelcertificaten

Dag 5

 • 3D volume theorieboek
 • 3D volume pakket
 • allround certificaat

Certificaat
De training wordt gegeven door erkende en ervaren wimperdocenten uit de praktijk. Je ontvangt losse certificaten. Deze zijn door ons erkend. Na afronding van de training dag 4 wordt een officieel LivAcademy Business certificaat uitgereikt.

Cursus periode
De Business all in Cursus duurt 5 dagen. Indien blijkt dat dit te kort is of in de praktijk niet haalbaar is dan kan het in overleg 6 dagen of langer worden. De Business all in cursus dient binnen 1 jaar afgerond te worden. Je kan kosteloos terugkomen als je niet geslaagd bent. Voor meer informatie zie onze algemene voorwaarden. 

Uitbreiding
Deze cursus kan los gevolgd worden maar kan ook worden uitgebreid naar onze vele Combinatie of Microblading cursussen.

Taal
De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De docent beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 2 cursisten kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden. Engelstalige certificaat wordt aan het einde uitgereikt.

Groepsgrootte
De training wordt gegeven in kleine groepen met maximaal 3 cursisten per docent. Behalve bij het Business onderdeel is het minimaal aantal deelnemers 2 en maximaal 6. Cursussen op locatie zijn mogelijk vanaf 3 cursisten door heel Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Wil je liever een privé cursus, dat is mogelijk tegen een meerprijs. Neem contact op voor meer informatie.

After service
Na de cursus staan er docenten klaar die jou kunnen ondersteunen met vragen over het zetten of producten. Wil je graag een keer terug komen? Dat kan altijd in overleg.

Toekomst mogelijkheden
Al onze trainingen bereiden jou goed voor op de arbeidsmarkt. Veel van onze leerlingen zijn succesvolle stylisten die een eigen salon hebben of zijn werkzaam in een salon. De beautybranche blijft groeien. Wij bieden je alle tools, jij neemt je kans 😉

Webshop
Wij hebben een eigen webshop waar je gemakkelijk al je producten kan nabestellen met korting: www.livlashes.nl

Knowledge is the power to Success!

Business all-in Wimperextensions cursus

Dag 1

 Zet je eigen behoeftes uit op papier.

Ondernemingsplan.

Lunch (inbegrepen).

Theorie marketing, sales.

Afronding.

Dag 2

Theorie one by one wimperextensions.

Oefenen op het oefenhoofd.

Lunch (inbegrepen).

Praktijk.

Afronding.

Dag 3 (+/- 2 weken later)

Bijvullen en verwijderen op het model met uitgroei.

Onderwimpers.

Theorie Lash Lift

Alle Shine-E Lash Lift producten worden doorgenomen.

Praktijk Lash Lift met een 2e model.

Afronding.

Dag 4

Theorie threading.

Praktijk threading.

Theorie Lifting.

Praktijk lifting.

Dag 5 (+/- 2 maanden later)

Theorie 3d volume.

Waaiers maken.

Praktijk 3d volume.

Vragen uurtje Business.

Afronding.

Stuur mij meer informatie over deze cursus

*Verplicht veld

Schuiven naar boven
× Stel je vraag via WhatsApp?