Advanced Wimperextensions cursus

Gevorderden cursus

Niveau: Gevorderden

Duur: 1 dag

Prijs excl. btw : €299
BTW: €62,79
Prijs incl. btw: €361,79

Inbegrepen: one by one en volume pakket, lunch

Meenemen: Model

Wat leer ik tijdens de LivAcademy Advanced cursus?

Je krijgt een perfectietraining van de one by one wimperextensions techniek. Vervolgens leer je de 3D Russian volume techniek. Theorie wordt afgewisseld met praktijk.

Wat kan ik na het afronden van de LivAcademy Allround cursus?

Na het succesvol afronden van de intensieve 1 daagse Advanced cursus ben je in staat one by one en 3D volume behandelingen uit te voeren. Na veel oefenen ben je in staat om te werken als een volleerd wimperstylist aan huis of in een salon.

Je toekomstperspectief is een allround wimperstylist te zijn.

Lesmethodiek
In de training starten we met korte theorie. Vervolgens gaan we over op het praktijkdeel; op het model. Tijdens het praktijkdeel krijg je ondersteuning en reflectie van de docent. Daardoor kun je niet alleen de kennis snel plaatsen, maar zul je ook na de training direct mee aan de slag kunnen.

Niveau
Deze cursus is geschikt voor gevorderden. Als cursist moet je al de one by one onder de knie hebben. Loop je tegen problemen aan en/of je wil je perfectioneren met de one by one techniek, dan is dit de ideale cursus voor jou. In de middag gaan we over op de 3d volume. Dit onderdeel is geschikt als je de 3d volume nog niet beheerst, of nog te weinig beheerst. We zullen de training op de individuele cursist aanpassen.

Onderwerpen

 • Theorie:
  hygiëne
  groeicyclus
  lijm
  wimpersoorten
  nazorg
 • Praktijk:
  herhalen obo
  oogvormen bepalen
  precisie
  verschillende effecten
  combineren maten
  waaiers maken
  vormen creëeren

Starterspakket
De training wordt verschaft met een pakket goed voor 20 behandelingen. Alle producten zijn EU goedgekeurd en voldoen aan de hoogste kwaliteit. De pakketten worden op de cursusdag uitgereikt.

Pakket

 • Wimperextensions obo x1
 • Wimperextensions volume x1
 • gevorderden lijm
 • volume pincet
 • primer
 • tape
 • microbrushes
 • mascarabrushes
 • theorieboek obo
 • theorieboek volume
 • aftercare checklisten
 • promotiemateriaal
 • luxe opbergdoos
 • certificaat

Certificaat
De training wordt gegeven door een erkende en ervaren wimperdocent uit de praktijk. Je certificaat is door ons erkend. Na afronding van de training wordt jou een LivAcademy certificaat uitgereikt.

Cursus periode
De advanced cursus is een training van 1 dag.

Uitbreiding
Deze training kan los gevolgd worden maar kan ook worden uitgebreid naar onze vele Combinatie trainingen.

Taal
De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De docent beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 2 cursisten kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden. Engelstalige certificaat wordt aan het einde uitgereikt.

Groepsgrootte
De training wordt gegeven in kleine groepen met maximaal 3 cursisten per docent. Op locatie en privé trainingen zijn mogelijk vanaf 2 cursisten door heel Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Neem contact op voor meer informatie.

After service
Na de cursus staan er docenten klaar die jou kunnen ondersteunen met vragen. Ook productadvies is inbegrepen. Wil je graag een keer terug komen? Dat kan altijd in overleg.

Toekomst mogelijkheden
Al onze trainingen bereiden jou goed voor op de arbeidsmarkt. Veel van onze leerlingen zijn succesvolle stylisten die een eigen salon hebben aan huis of zijn werkzaam in kapsalons, nagelsalson, massagesalons en andere beautysalons. De beautybranche blijft groeien. Wij bieden je alle tools, jij neemt je kans 😉

Webshop
Wij hebben een eigen webshop waar jij gemakkelijk al je producten kan nabestellen met korting: www.livlashes.nl

 

Knowledge is the power to Success!!

Advanced Wimperextensions cursus

Dag 1

Korte theorie one by one.

Praktijk one by one op model.

Theorie 3d volume.

Waaiers maken.

Praktijk 3d volume op model.

Afronding.

Stuur mij meer informatie over deze cursus

*Verplicht veld

Schuiven naar boven
× Stel je vraag via WhatsApp?