3D Volume Wimperextensions cursus

De volume cursus

Niveau: Gevorderden

Duur: 1 dag

Prijs excl. btw: €240
BTW: €50,40
Prijs incl. btw: €290,40

Inbegrepen: Starterspakket volume

Meenemen: Model

Wat leer ik tijdens de LivAcademy 3D Volume Wimperextensions cursus?

De 3d Volume techniek (Russian/Hollywood lashes) is niet meer weg te denken bij wimperextensions. Iedereen wil steeds meer en voller. Je leert tijdens de cursus de volume wimperextensions zetten. Dat betekent 2, 3 of 4 wimperextensions op een natuurlijke wimper. Wij leren je om het zo natuurlijk mogelijk te zetten, zodat het er niet nep uitziet. Tijdens het praktijk deel krijg je ondersteuning en reflectie van de docent. Daardoor kun je niet alleen de kennis snel plaatsen, maar zul je ook na de training direct mee aan de slag kunnen.

Wat kan ik na het afronden van de LivAcademy Basic cursus?

Na het succesvol afronden van de intensieve 1 daagse 3D Volume wimperextensions cursus ben je in staat om zelfstandig de volume techniek toe te passen in praktijk. Je kan mooie waaiers maken. 

Inhoud
In de training starten we met theorie. We gaan er van uit dat je de one by one techniek goed onder de knie hebt. Na de theorie gaan we waaiertjes maken. Dit oefenen wij veel totdat je het voldoende onder de knie hebt. Vervolgens werken we op het model. 

Onderwerpen

 • Theorie:
  volume wimpers
  het plaatsen
  verschillende technieken
 • Praktijk:
  opakken
  waaiers maken
  verschillende technieken
  resultaat

Starterspakket
De training wordt verschaft met een klein volume pakket goed voor 15 behandelingen. Alle producten zijn EU goedgekeurd en voldoen aan de hoogste kwaliteit.

 • wimperextensions 0.07mm mix x1
 • lijm
 • volume pincet
 • primer
 • tape
 • lash ring
 • microbrushes
 • mascarabrushes
 • sponsje
 • theorieboek
 • aftercare checklisten
 • promotiemateriaal
 • certificaat
Certificaat
De training wordt gegeven door een erkende en ervaren wimperdocent uit de praktijk. Je certificaat is door ons erkend. Na een succesvolle afronding van de training wordt een officieel LivAcademy certificaat uitgereikt.

Cursus periode
De 3d Volume cursus dient binnen 1 dag afgerond te worden.

Uitbreiding
Deze cursus kan los gevolgd worden maar kan ook worden uitgebreid naar de verschillende combinatie cursussen of business cursussen.

Taal
De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De docent beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden. Engelstalige certificaat wordt aan het einde uitgereikt.

Groepsgrootte
De training wordt gegeven in kleine groepen met maximaal 3 cursisten per docent. Op locatie trainingen zijn mogelijk vanaf 3 cursisten door heel Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Wil je liever een privé training, dat is mogelijk tegen een meerprijs. Neem contact op voor meer informatie.

After service
Na de cursus staan er docenten klaar die jou kunnen ondersteunen met vragen over de techniek of producten. Wil je graag een keer terug komen? Dat kan altijd in overleg.

Toekomst mogelijkheden
Al onze trainingen bereiden jou goed voor op de arbeidsmarkt. Veel van onze leerlingen zijn succesvolle stylisten geworden die een eigen salon hebben aan huis of werkzaam zijn in kapsalons, nagelsalons en andere beautysalons. De beautybranche blijft groeien. Wij bieden je alle tools, jij neemt je kans 😉

Webshop
Wij hebben een eigen webshop waar jij gemakkelijk al je producten kan nabestellen met korting: www.livlashes.nl

 Knowledge is the power to Success!

3D volume Wimperextensions cursus

Theorie.

Waaiers maken.

Praktijk op het model.

Stuur mij meer informatie over deze cursus

*Verplicht veld

Schuiven naar boven
× Stel je vraag via WhatsApp?