Online Marketing

de online marketing cursus

Niveau: Beginners

Duur: 1 dag

Prijs excl. btw: €500 
Btw: €105
Prijs incl. btw: €605

Inbegrepen: Reader en Lunch

Wat leer ik tijdens de LivAcademy Online Marketing cursus?
In deze cursus focussen wij ons op Google Analytics, Facebook, Hotjar en het maken van een online strategie. Ook wordt er gekeken naar de meest effectieve manier van het bepalen van een online doelgroep en hoe deze ingezet kan worden door middel van advertenties te plaatsen.

Lesmethodiek
Theorie wordt opgevolgd door praktijkgerichte opdrachten. Tijdens het praktijk deel krijg je ondersteuning en reflectie van de docent. Daardoor kun je niet alleen de kennis snel plaatsen, maar zul je ook na de training direct mee aan de slag kunnen.

Wat kan ik na het afronden van de LivAcademy Online Marketing cursus?
Na het succesvol afronden van de Marketing Basic cursus ben je in staat een marketingplan te schrijven. Je kan je kansen en bedreigingen analyseren en speelt er op in door het gebruik van verschillende marketingtools.

Inhoud
3 tot max 10 cursisten per keer op een van onze locaties in Nederland.

Duurt ongeveer 7 uur incl. lunch. Je leert het volgende:

  • Waar moet een website aan voldoen
  • Google Analytics / Facebook Analytics / Hotjar
  • Hoe ziet een goede advertentie eruit?
  • Praktijk
 

Certificaat
De training wordt gegeven door erkende en ervaren wimperdocenten uit de praktijk. Je certificaat is door ons erkend. Na afronding van de training wordt een officieel LivAcademy certificaat uitgereikt.

Cursus periode
De online Marketing cursus dient binnen 1 dag afgerond te worden.

Uitbreiding
Deze cursus kan los gevolgd worden maar kan ook worden uitgebreid naar de Marketing Basic of de Combinatie Marketing + Online Marketing.

Taal
De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 4 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden. Engelstalige certificaat wordt aan het einde uitgereikt.

After service
Na de cursus staan er docenten klaar die jou kan ondersteunen met vragen over het zetten of producten. Wil je graag een keer terug komen? Dat kan altijd in overleg.

Toekomst mogelijkheden
Al onze trainingen bereiden jou goed voor op de arbeidsmarkt. Veel van onze leerlingen zijn na de cursus goed in staat hun bestaande klanten beter te beheren en meer nieuwe klanten te werven. Zij zien hun onderneming enorm groeien. Wij bieden je alle tools, jij neemt je kans 😉

Knowledge is the power to Success!

Basic Wimperextensions cursus

Theorie

Oefenen op het oefenhoofd.

Lunch (inbegrepen).

Praktijk.

Afronding en uitreiking Officieel LivAcademy Certificaat.

Stuur mij meer informatie over deze cursus

*Verplicht veld

Andere marketng cursussen:

Schuiven naar boven
× Stel je vraag via WhatsApp?