Basic Marketing cursus

de basis marketing cursus

Niveau: Beginners

Duur: 1 dag

Prijs excl. btw: €500 voor €399
Btw: €105 voor €83,79
Prijs incl. btw: €605 voor €482,79

Inbegrepen: Reader en Lunch


Wat leer ik tijdens de LivAcademy Basic Marketing cursus?
In deze cursus hebben wij een crashcourse pakket samengesteld met alle belangrijke onderdelen over marketing om snel van start te kunnen. Het doel van deze cursus is om je te leren hoe je een marketingplan maakt, welke onderdelen hierin belangrijk zijn en waar de grootste aandachtspunten liggen. Hierin zijn de belangrijkste analysemethodes, oplossingsgericht denken en marktonderzoek verwerkt. Daarna wordt er uitleg gegeven over de marketingmix (5 P’s) en een plan van aanpak maken.

Lesmethodiek
Theorie wordt opgevolgd door praktijkgerichte opdrachten. Tijdens het praktijk deel krijg je ondersteuning en reflectie van de docent. Daardoor kun je niet alleen de kennis snel plaatsen, maar zul je ook na de training direct mee aan de slag kunnen.

Wat kan ik na het afronden van de LivAcademy Marketing Basic cursus?
Na het succesvol afronden van de Marketing Basic cursus ben je in staat een marketingplan te schrijven. Je kan je kansen en bedreigingen analyseren en speelt er op in door het gebruik van verschillende marketingtools.

Inhoud
Je leert het volgende:

  • Bepalen uitgangspositie
  • SWOT analyse
  • Confrontatie matrix
  • Ondernemingsplan

Lunch

  • Oplossingen voor probleem gebieden
  • Bepalen Marketingmix
  • Plan van aanpak
  • Doornemen ondernemingsplan

Certificaat
De training wordt gegeven door een ervaren Marketingdocent uit de praktijk. Je certificaat is door ons erkend. Na afronding van de training wordt een officieel LivAcademy certificaat uitgereikt.

Cursus periode
De Basic Marketing cursus dient binnen 1 dag afgerond te worden.

Uitbreiding
Deze cursus kan los gevolgd worden maar kan ook worden uitgebreid naar de Online Marketing of de Combinatie Marketing + Online Marketing.

 

Taal
De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 4 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden. Engelstalige certificaat wordt aan het einde uitgereikt.

After service
Na de cursus staan er docenten klaar die jou kan ondersteunen met vragen over het zetten of producten. Wil je graag een keer terug komen? Dat kan altijd in overleg.

Toekomst mogelijkheden
Al onze trainingen bereiden jou goed voor op de arbeidsmarkt. Veel van onze leerlingen zijn na de cursus goed in staat hun bestaande klanten beter te beheren en meer nieuwe klanten te werven. Zij zien hun onderneming enorm groeien. Wij bieden je alle tools, jij neemt je kans 😉

Knowledge is the power to Success!

Basic Marketing cursus

Kennismaking en bepaling doel van de cursus.

Deel 1 Marketing Basic.

Lunch (inbegrepen).

Deel 2 Marketing Basic.

Afronding en uitreiking Officieel LivAcademy Certificaat.

Andere marketing cursussen:

Andere marketing cursussen:

*Verplicht veld

Schuiven naar boven
× Stel je vraag via WhatsApp?