Threading cursus

de wenkbrauw cursus voor het epileren met touw

Niveau: Beginners

Duur: 1 dag

Prijs excl. btw: €179 
Btw: €37,59
Prijs incl. btw: €216,59

Inbegrepen: Starterspakket

Meenemen: Model


Wat leer ik tijdens de LivAcademy Threading cursus?
Je leert de wenkbrauwen te shapen en te epileren met touw. Je krijgt een korte theorie vooraf en gaat vervolgens oefenen op de been en arm van het model. Als dat goed gaat gaan we over op de wenkbrauwen.

Lesmethodiek 
Theorie wordt opgevolgd door praktijk. Tijdens het praktijk deel krijg je ondersteuning en reflectie van de docent. Daardoor kun je niet alleen de kennis snel plaatsen, maar zul je ook na de training direct mee aan de slag kunnen.

Wat kan ik na het afronden van de LivAcademy Threading cursus?
Na het succesvol afronden van de threading cursus ben je in staat om de wenkbrauwen te shapen en te epileren met touw. De benodigde producten zijn in de cursus inbegrepen, waardoor je direct aan de slag kan. 

Door veel te oefenen ben je in staat om de behandeling professioneel uit te voeren bij je klanten.

Inhoud
In de training starten we met theorie. Na een korte theorie beginnen we met het praktijkdeel; oefenen op de been en arm van het model. Als dat goed gaat zullen we de wenkbrauwen schoonmaken en het epileren met touw kan uitgevoerd worden op de wenkbrauwen. Het is van belang dat jouw model haar heeft op de been en arm. Ook moet zij of hij voldoende wenkbrauwharen hebben. 

Onderwerpen

 • theorie
 • schoonmaken
 • verschillende technieken
 • epileren been en arm
 • epileren wenkbrauwen

Starterspakket
De training wordt verschaft met een pakket goed voor ongeveer 30 behandelingen. 

 • touw
 • pincet
 • schaartje
 • wimperborstels
 • theorieboek
 • certificaat

Certificaat
De training wordt gegeven door erkende en ervaren wenkbrauw docent uit de praktijk. Je certificaat is door ons erkend. Na afronding van de training wordt een officieel LivAcademy certificaat uitgereikt.

Betaling
Om te bevestigen dien je een aanbetaling te doen. Je kan de rest van het cursusgeld voldoen op de cursus dag zelf. 

Cursus periode
De Threading cursus dient binnen 1 dag afgerond te worden.

Uitbreiding
Deze cursus kan los gevolgd worden maar kan ook gecombineerd worden met de Professional, Master Class, Business all in, Advanced cursus of uitgebreid worden naar de Browstyling Plus.

Taal
De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden. Engelstalige certificaat wordt aan het einde uitgereikt.

After service
Na de cursus staan er docenten klaar die jou kunnen ondersteunen met vragen over het zetten of producten. Wil je graag een keer terug komen? Dat kan altijd in overleg.

Toekomst mogelijkheden
Al onze trainingen bereiden jou goed voor op de arbeidsmarkt. Veel van onze leerlingen zijn nu succesvolle stylisten die een eigen salon hebben aan huis of werkzaam zijn in verschillende beautysalons. De beautybranche blijft groeien. Wij bieden je alle tools, jij neemt je kans 😉

Webshop
Wij hebben een eigen webshop waar jij gemakkelijk al je producten kan nabestellen met korting: www.livlashes.nl

Knowledge is the power to Success!

Threading cursus

Theorie.

Praktijk: Oefenen op been en arm van het model.

Praktijk: Oefenen op de wenkbrauwen.

Afronding

Stuur mij meer informatie over deze cursus

*Verplicht veld

Schuiven naar boven
× Stel je vraag via WhatsApp?