Micro Needling

de collagen induction therapy cursus

Niveau: Beginners

Duur: 1 dag

Prijs excl. btw: €250 
Btw: €52,50
Prijs incl. btw: €302,50

Inbegrepen: Werkmateriaal

Meenemen: Model


Wat leer ik tijdens de LivAcademy Micro Needling cursus?

Je leert de huid te behandelen met de PureBeau Multifunctioneel Microneedling apparaat. 

Wat kan ik na het afronden van de LivAcademy Micro Needling cursus?

Na het succesvol afronden van de intensieve 1 daagse Micro Needling cursus heb je basis kennis over de huid en ben je op de hoogte wat de behandeling doet voor de huid. Je bent in staat zelfstandig de Micro Needling behandeling juist uit te voeren.

Vooropleiding
Je hebt geen vooropleiding nodig om deze cursus te mogen volgen. 

Lesmethodiek
In de training starten we met een korte theorie. Vervolgens gaan we over op het praktijkdeel. 

Onderwerpen
Hygiene
De huid
Contra-indicaties
Purebeau producten + apparaat
Micro Needling in praktijk

Wat is de Micro Needling behandeling?
De speciale Micro Needling therapie wordt door middel van microperforaties Hyaluronzuur in de huid ingebracht. Micro Needling wordt ook wel Collagen therapie genoemd. 

Hyaluronzuur is een natuurlijke stof wat aangemaakt wordt door ons lichaam zelf. In onze gewrichten zit de vloeistof hyaluronzuur om soepel te kunnen bewegen. Ook zit hyaluronzuur in onze huid en speelt het een belangrijke rol in processen als wondgenezing.

Het doel van de Micro Needling behandeling is om nieuwe collageen in de huid aan te maken. De behandeling wordt voornamelijk voor het gelaat gebruikt om rimpels, littekens, pigment vlekken en grove poriën te verminderen. Het is bewezen effectief! Na de eerste behandeling zie je dat de huid weer straalt en opkleurt. Na 3 behandelingen zijn zichtbare rimpels duidelijk verminderd. 

Hoe werkt de Micro Needling behandeling?
Voor de gerichte behandeling van rimpels wordt een 7er of 20er-micro-opzetstuk gebruikt. Tijdens de behandeling dringen de naalden ongeveer 0,2 – 0,3mm diep in de bovenste huidlaag binnen een interval van maximaal 120 – 130 Hz. Penetratie-interval en diepte zijn perfect afgestemd op de respectieve huidconditie en regio. Het creëren van duizenden van de beste kanalen in de opperhuid veroorzaakt een natuurlijk verjongings- en regeneratieprogramma in de huid. De productie van collageen, elastine en hyaluronzuren wordt gestimuleerd en leidt tot een verhoogde afgifte. Deze ingrediënten zijn verantwoordelijk voor de elasticiteit en stevigheid van het bindweefsel en willen de huid zo snel mogelijk van binnenuit “repareren”. De micro-fijne kanalen zorgen ook voor een verhoogde opname van de huid voor extra actieve ingrediënten. Deze kunnen diep in het weefsel doordringen en het revitalisatieproces ondersteunen en maximaliseren. Afhankelijk van het huidtype en het gewenste resultaat biedt PureBeau perfect op elkaar afgestemde serums, die direct tijdens de behandeling worden aangebracht.

Vraagprijs
In Nederland wordt gemiddeld per behandeling €125 gevraagd. Je winstmarge is hoog. Tevens bouw je winst op doordat klanten terugkomen voor vervolgbehandelingen om een optimaal resultaat te behalen.

Gebruiksproducten
Zoals hierboven genoemd werken wij uitsluitend met het gerenommeerde merk PureBeau uit Duitsland. Na de cursus kan je het complete pakket voor 5 behandelingen + Purebeau multifunctioneel apparaat aanschaffen van €1.800 voor €1.595excl. Je ontvangt als cursist extra €50excl. korting.

Cursus periode
De Micro Needling cursus dient binnen 1 dag afgerond te worden.

Certificaat
De training wordt gegeven door erkende en ervaren Micro Needling docenten uit de praktijk. Je certificaat is door ons erkend. Na afronding van de training wordt een officieel LivAcademy certificaat uitgereikt.

Aanvulling
Deze cursus kan los gevolgd worden maar kan ook aangevuld worden met een Microblading of Wimper cursus.

Taal
De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De docent beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden. Engelstalige certificaat wordt aan het einde uitgereikt.

Groepsgrootte
De training wordt gegeven in kleine groepen met maximaal 4 cursisten per docent. Op locatie en privé trainingen zijn mogelijk vanaf 2 cursisten door heel Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Neem contact op voor meer informatie.

After service
Na de cursus staan er docenten klaar die jou ondersteunen met al je vragen. Wil je graag een keer terug komen? Dat kan altijd in overleg.

Toekomst mogelijkheden
Al onze trainingen bereiden jou goed voor op de arbeidsmarkt. Veel van onze leerlingen zijn succesvolle stylisten geworden die een eigen salon hebben aan huis of zijn werkzaam in kapsalons, nagelsalons en andere beautysalons. De beautybranche blijft groeien. Wij bieden je alle tools, jij neemt je kans 😉

Webshop
Wij hebben een eigen webshop waar jij gemakkelijk al je producten kan nabestellen met korting: www.livlashes.nl

Knowledge is the power to Success!

 

Micro Needling cursus

Theorie. Uitleg contra-indicaties + intake formulier.

Praktijk op het model.

Aftercare + Afronding.

Stuur mij meer informatie over deze cursus

*Verplicht veld

Schuiven naar boven
× Stel je vraag via WhatsApp?